Gewijzigde openingstijden!

Gewijzigde openingstijden december

Sinterklaas heeft inmiddels het land verlaten en Kerst staat alweer voor de deur. Zoals bij veel bedrijven gaat ook bij Controlin de decembermaand gepaard met gewijzigde openingstijden.

  • Wij zijn gesloten van maandag 25 december t/m maandag 1 januari.

Tot en met vrijdag 22 december kun je dus gewoon telefonisch en op locatie bij Controlin terecht met al je vragen voor Sales en Support, om producten te bestellen en voor alle overige vragen. Maar let op: vanwege de jaarlijkse inventarisatie sluit ons magazijn al twee dagen eerder, op 20 december om 17.00 uur.

Wat houdt dit in voor jou?
Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december verzenden wij geen bestellingen (met uitzondering van spoedgevallen). Wij adviseren je daarom om producten die je nog dit jaar uit voorraad geleverd wilt hebben zo spoedig mogelijk bij ons te bestellen.

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 staan wij weer voor je klaar vanaf 08.30 uur.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening