Maak jij al gebruik van 2BA?

We hebben onze 2BA database weer geupdate

Ruim een jaar maken we nu gebruik van 2BA, dé onafhankelijke database die handels- en productgegevens van bedrijven in de totale installatiebranche beheert. We krijgen regelmatig aanvragen via 2BA en het aantal bezoekers dat via 2BA naar onze website is gekomen nam flink toe. Kortom, we zijn erg tevreden over de resultaten die het voor ons, maar vooral voor onze klanten, heeft opgeleverd.

Inmiddels hebben we sinds onze laatste 2BA-berichtgeving weer een behoorlijke slag geslagen. Zo hebben we veel ontbrekende foto’s, productinformatie en filters toegevoegd en zijn de componenten van ons nieuwe fabricaat Rauscher & Stoecklin en de stroomtrafo’s van het merk Frer vanaf heden te bewonderen.

Op zoek naar dat ene component? Ga dan naar https://unifeed.2ba.nl/#stay, zoek ernaar in het zoekveld en heb inzicht in alle gegevens die je nodig hebt.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening