ID-FLX Lite firmware

Voor diesel aangedreven- compressoren en hydraulieksets

Binnen Controlin hechten we veel waarde aan de wensen van onze (potentiele) klanten. Eén van de ontvangen vragen heeft betrekking op de ID-FLX Lite firmware van ComAp.

Met behulp van deze firmware was het tot voor kort alleen mogelijk het toerental handmatig te variëren in handbedrijf en procesbesturing in automatisch bedrijf. Dit leidde tot de vraag of een externe toerenvraag ook in automatische bedrijf kon leiden tot toerenvariatie.

Deze vraag hebben we bij onze Tsjechische fabrikant ComAp neergelegd, die de firmware hiervoor heeft aangepast. Aan de firmware is de keuzefunctie “R Reg Disable” toegevoegd. Wanneer deze functie niet wordt geactiveerd blijft alles hetzelfde. Zodra deze functie wordt geactiveerd is toerenvariatie met behulp van een potentiometer op één van de analoge ingangen ook in automatisch bedrijf mogelijk.

Meer informatie over de ID-FLX Lite firmware is op te vragen via sales@controlin.nl of 0180 33 05 22.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Gewijzigde openingstijden