To the next level

Een frisse start na de zomer

Heb je ook zo genoten van de zomer? Hoge temperaturen, dagen vol met zon en geen druppeltje regen… het was helaas allemaal niet te vinden in Nederland. Toch hopen we dat je, waar dan ook ter wereld, van een heerlijke vakantie hebt kunnen genieten en dat je helemaal uitgerust weer terug bent gekeerd op werk.

Waarschijnlijk gaan die eerste dagen wat stroef en is alle technische kennis over dat ene product of dat softwarepakket een beetje verwaterd.. of je bent helemaal opgeladen tijdens je vakantie en bent direct toe aan een vernieuwende, frisse start zo vlak na je vakantie.

Laten wij nu dé oplossing hebben voor beide gevallen; trainingen verzorgd door Controlin! Of het nu gaat om een producttraining of een training op het gebied van software, een training verzorgd op locatie of bij ons op kantoor: wij bieden maatwerktrainingen waarmee we praktijkoplossingen 1-op-1 simuleren en die jouw kennisniveau ‘to the next level’ brengen.

Meer informatie over de trainingen en aanmelden kan via de speciale training-webpagina.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening