Update nieuwe website

Verbeteringen aan onze website in jouw voordeel

Voor degenen die dit i.v.m. vakantie gemist hebben: op 1 augustus is onze nieuwe (responsive) website live gegaan. Een website die overzichtelijk, actueel en bovenal gebruiksvriendelijk is.

Vanaf het moment van livegang hebben we niet stil gezeten en zijn er weer een aantal wijzigingen doorgevoerd. Een overzicht van deze wijzigingen en een interessant feitje over onze nieuwe website:

Offertemodule
De meeste feedback kwam op onze offertemodule. Er was op de dag van live gang geen mogelijkheid om aantallen per product aan te geven. Niet erg handig bij meerdere producten met verschillende aantallen natuurlijk… We hebben daarom de offertemodule uitgebreid met een aantallenveld waarop je per product aan kunt geven voor hoeveel stuks je een offerte wilt ontvangen.

Diverse kleine aanpassingen
Ook zijn op diverse pagina’s alsnog foto’s toegevoegd, niet-werkende links werkend gemaakt en wat aanpassingen in formulieren doorgevoerd waardoor deze sneller ingevuld kunnen worden door jou als websitebezoeker.

Controlin gaat ‘secure’ om met je gegevens
Wij hechten veel waarde aan jouw privacy want niemand wil natuurlijk dat (gevoelige) persoonlijke informatie op straat komt te liggen. Onze website beschikt daarom over een zogenaamd HTTPS-protocol, waarbij de ‘s’ staat voor secure. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens die je invult op onze website beveiligd en versleuteld. Vandaar ook het groene slotje in de adresbalk. Dit maakt het voor een buitenstaander (denk bijvoorbeeld aan een hacker) onmogelijk om mee te kijken en deze gegevens te achterhalen.

Kortom, je gegevens zijn veilig bij ons. Je kunt op onze website dus gerust je gegevens achterlaten voor bijvoorbeeld het plaatsen van een terugbelverzoek of het opvragen van een offerte.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening