PlexPower P serie distributiepanelen

Bescherming voor verlichting-, stroom- en heat trace circuit verdelingen

Wat zijn de basisvereisten voor elk apparaat dat blootgesteld wordt aan de impact van corrosieve en explosiegevaarlijke omgevingen?

Dat zijn explosiebestendige bescherming en robuuste betrouwbaarheid. Want zeg nou zelf: je wilt jouw klanten en medewerkers toch een continue zekerheid bieden van het werken in een betrouwbare en veilige omgeving..

Elektrische componenten van Emerson Appleton waarborgen deze zekerheid. Een voorbeeld van die oerdegelijke componenten zijn de distributiepanelen uit de PlexPower P serie. Deze distributiepanelen maken het mogelijk om standaard stroomonderbrekers toe te passen. Hiermee reduceer je de installatie-, onderhouds- en proces kosten. Dit inventieve ontwerp biedt een ongekende flexibiliteit in onderhoud en staat bovendien garant voor veiligheid.

Meer informatie is te vinden op de PlexPower P serie-productpagina.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening