Groot nieuws, we hebben een nieuwe website!

Responsive, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Controlin bestaat dit jaar 15 jaar en het leek ons het juiste moment om onze website aan te pakken. Met enorme trots kondigen wij je daarom onze nieuwe (responsive) website aan.

Bloed, zweet en tranen, maar toch ook af en toe lachen, gieren en brullen hebben geresulteerd in een website die overzichtelijk, actueel en bovenal gebruiksvriendelijk is. Deze nieuwe website is op 1 augustus online gegaan.

Wat is er allemaal anders?

Om te beginnen zijn natuurlijk de opbouw en de lay-out van alle pagina’s aangepast. De hele website heeft daardoor een representatieve uitstraling en een gebruikersinterface die past bij ‘vandaag de dag’. Scroll maar eens door de website en je zult merken dat je vanuit je luie stoel de productspecificaties van dat ene product kunt bekijken, kunt zien welke markten we bedienen en kunt kijken wie er allemaal bij Controlin werken.

Ook hebben we een nieuwe feature toegevoegd aan onze website: de offertemodule. Je kunt nu in één klik een product toevoegen aan je winkelmandje en er in de stap daarna een offerte voor aanvragen. Geen webshop dus, maar deze nieuwe feature zal jouw aanvraag wel aanzienlijk versnellen.

Nu we het toch over producten hebben: we hebben gekozen voor een dynamische website. Dat wil zeggen dat we nog niet alle productgroepen en zelfs niet alle leveranciers hebben gepubliceerd. Vanaf het moment van livegang zullen we echter dagelijks hard voor je aan de slag gaan om ook de ontbrekende product(groep)en te publiceren. Natuurlijk houden wij je hierover op de hoogte via de Controlinfo.

Feedback?

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, hopelijk jij ook!? Heb je een vraag, opmerking of andere feedback over onze nieuwe website? Laat het ons dan gerust weten en dan gaan wij ermee aan de slag. Je kunt je reactie doorgeven via het feedbackformulier.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening